Sluiten

Kortingsbonnen & cashbacks

Flyer-actiepagina-nl.png

Mijn mega promo's*

met de kaart Mijn Brico Planit

Speciaal voor de houders van onze 'Mijn Brico Planit' kaart hebben we enkele megapromo's zodat je al jouw projecten kan realiseren aan de beste prijzen! De promoties zijn uitsluitend voor kaarthouders. Heb je er nog geen? Vraag ze dan gratis aan in de winkel!

Dit zijn de promoties van deze week:

-30% op alle houtbehandelingsproducten voor buiten
-25% op alle deuren
-25% op alle decoratieve binnenverlichting (niet geldig op de lampen)
-25% op alle videofoonsetten en alarmen
-30% op alle WC's
-25% op alle kranen en douchekolommen
-25% op alle douchebakken en Italiaanse douchewanden

* Kortingen geldig van 19/09/2018 tot 24/09/2018 in alle BricoPlanit winkels enkel op vertoon van de kaart Mijn BricoPlanit. Aanbieding niet cumuleerbaar met lopende promoties en de Geprivilegieerde Klantenkaart. Niet geldig op de Stuntprijzen, Massaverkoop, het merk Baseline en iDual, op brandstoffen, de producten van de drive-in en de Geschenkkaart. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet u steeds van de voordeligste korting. Kortingen automatisch verrekend aan de kassa

** Bon geldig van 19/09/2018 tot 24/09/2018 in alle Brico Planit winkels. 1 bon per persoon en per aankoop. Aanbieding niet cumuleerbaar met lopende promoties en de Geprivilegieerde Klantenkaart. Niet geldig op Stuntprijzen, het merk Baseline, brandstoffen en in de Drive-in. Geldig op een of meerdere artikelen met dezelfde referentie. Korting aftrekbaar aan de kassa tegen inruiling van de bon en op vertoon van de kaart.

Download de bon -20% op één artikel naar keuze   Bekijk de flyer

Bosch-actiepaigina.jpg

Tot wel €50 cashback!

Bij aankoop van een geselecteerd assortiment Bosch (tuin)gereedschap

Hoe werkt de actie?

•  Registreer uit aankoop online op www.boschacties.be en vul de correcte actiecode in: 128GR08EB
•  U dient een emailadres in te geven voor de verdere afhandeling van de actie.
•  Vul vervolgens alle gegevens online in.
•  U ontvangt het refund-bedrag uiterlijk 4 weken nadat Bosch uw online registratie met kopie van het aankoopbewijs heeft ontvangen en goedgekeurd.

Voorwaarden

Deze actie is geldig van 19 augustus 2018 tot en met 17 oktober 2018. Onvolledige inzendingen die niet voldoen aan de voorwaarden én inzendingen na de uiterste inzenddatum van 17 oktober 2018 worden niet gehonoreerd. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties van Bosch. Om deel te nemen aan deze actie is het uploaden van een aankoopbewijs verplicht. Per adres kan er slechts 1 keer deelgenomen worden aan de actie.

Vragen?

Bel 0900-253 70 of mail naar boschpowertools@consumercare.info

Bekijk de voorwaarden

Bosch doe-het-zelf  Bosch tuingereedschappen