Sluiten

Kortingsbonnen & cashbacks

F5-actiepag-NL.png

Mijn mega promo's

met de kaart Mijn Brico Planit

Speciaal voor de houders van onze 'Mijn Brico Planit' kaart hebben we enkele megapromo's zodat je al jouw projecten kan realiseren aan de beste prijzen! De promoties zijn uitsluitend voor kaarthouders. Heb je er nog geen? Vraag ze dan gratis aan in de winkel!

Dit zijn de promoties van deze week:

- 25%* op alle de muurverven, verfmengmachine en gebruiksklare verf Levis
- 25%* op al het behangpapier
- 20%* op alle videofoonsetten en alarmen
- 25%* op alle verlichting
- 25%* op alle muur- en vloertegels
- 20%* op al het elektrisch gereedschap
- 21%* op alle deuren Thys
- 20%** op één artikel naar keuze

* Kortingen geldig van 23/05/2018 tot 28/05/2018 in alle BricoPlanit winkels enkel op vertoon van de kaart Mijn BricoPlanit. Aanbieding niet cumuleerbaar met lopende promoties en de Geprivilegieerde Klantenkaart. Niet geldig op de Stuntprijzen, Massaverkoop, het merk Baseline en iDual, op brandstoffen, de producten van de drive-in en de Geschenkkaart. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet u steeds van de voordeligste korting. Kortingen automatisch verrekend aan de kassa

** Bon geldig van 23/05/2018 tot 28/05/2018 in alle Brico Planit winkels. 1 bon per persoon en per aankoop. Aanbieding niet cumuleerbaar met lopende promoties en de Geprivilegieerde Klantenkaart. Niet geldig op Stuntprijzen, het merk Baseline, brandstoffen en in de Drive-in. Geldig op een of meerdere artikelen met dezelfde referentie. Korting aftrekbaar aan de kassa tegen inruiling van de bon en op vertoon van de kaart.

Download de bon -20% op één artikel naar keuze

Bekijk de flyer

zaakblokken-actiepagina-NL.png

Ontvang een paar zaagblokken

Voor €30 extra*

Bij aankoop van één van de deelnemende Fatmax elektrische gereedschappen tussen 1 mei en 31 augustus 2018.

Hoe werkt de actie?

 • - Je koopt één van de deelnemende STANLEY FATMAX® elektrische gereedschappen tijdens de actieperiode van 1 mei t/m 31 augustus 2018. Jouw deelname dient uiterlijk 15 september 2018 geregistreerd te zijn.
 • - Surf naar www.stanleyworks.be
 • - Registreer je op MySTANLEY of log in met jouw bestaande account.
 • - Registreer je aangekochte deelnemende machine.
 • - Klik op de actiebutton, volg de instructies en upload een scan of foto van jouw aankoopbewijs en de EAN code van de verpakking van jouw machine (Let op: originelen kunnen opgevraagd worden).
 • - Betaal € 30,- voor 15 oktober 2018 via de betaallink die je na de registratiecontrole ontvangt.
 • - Je ontvangt jouw STANLEY FATMAX® zaagbokken uiterlijk 6 weken na registratie.

In geval van vragen of problemen met jouw registratie kan je contact opnemen met de helpdesk van Stanley via stanley@consumercare.info  of +32 (0)78 48 12 04

Voorwaarden

Stanley assortiment

karcher-cashback-actie-NL.png

Tot €50 cashback

Bij aankoop van een Kärcher stoomreiniger.

Hoe werkt de actie?

1. U koopt tijdens de actieperiode van 14 maart t/m 3 mei 2018 een Kärcher stoomreiniger. U registreert zich via de website van Kärcher.

2. Na ontvangst van uw registratie zal binnen 6 weken de juiste cashback naar het door u opgegeven rekeningnummer overgeschreven worden (SC 1: €10 / SC 2: €15 / SC 3: €20 / SC 4: €30 / SC 5: € 50).

3. Hebt u vragen over deze actie of wenst u meer info? Stel u vraag via www.kaercher.com/be/acties.

Kärcher stoomreinigers

Registreer uw aankoop

Voorwaarden

karcher-stofzak-actie-NL.png

Een gratis pak stofzakken

Bij aankoop van een Kärcher multifunctionele alleszuiger

Hoe werkt de actie?

 1. U koopt tijdens de actieperiode van 14 maart t/m 31 mei 2018 een Kärcher multifunctionele alleszuiger. U registreert zich via de website van Kärcher.
 2. Na beoordeling van uw volledig ingevulde registratie en upload van aankoopbewijs zullen binnen 6 weken de juiste stofzakken naar het door u adres verstuurd worden.

Kärcher nat- en droogzuigers

Registreer uw aankoop

Voorwaarden

karcher-pompen-NL.png

€30 cashback

Bij aankoop van een Kärcher BP Home of BP Home & Garden pomp.

Hoe werkt de actie?

 1. U koopt tijdens de actieperiode van 14 maart t/m 31 mei 2018 een Kärcher BP Home & garden pomp en registreert zich via www.kaercher.com
 2. Na beoordeling van uw volledig ingevulde registratie en upload van aankoopbewijs zal binnen 6 weken € 30 naar het door u opgegeven IBAN nummer overgeschreven worden.

Kärcher pompen

Registreer uw aankoop

Voorwaarden

karcher-hdr-cashback-actie-NL.png

Tot €60 cashback

bij aankoop van een watergekoelde K4, K5 of K7 hogedrukreiniger

Hoe werkt de actie?

 1. U koopt tijdens de actieperiode van 14 maart t/m 31 mei 2018 een watergekoelde Kärcher hogedrukreiniger uit de K4, K5 of K7 klasse en registreert zich via www.kaercher.com/be/acties.
 2. Na beoordeling van uw volledig ingevulde registratie en upload van aankoopbewijs zal binnen 6 weken de juiste cashback naar het door u opgegeven IBAN nummer overgeschreven worden (K4 € 30, K5 € 45 en K7 € 60).

Kärcher hogedrukreinigers

Registreer uw aankoop

Voorwaarden