Sluiten

Badkamermeubels

 • Aquazuro wastafelmeubel module 'Napoli' naturel eik 30cm

  De los kastje 'Napoli' van het merk Aquazuro is in naturele eik gekleurd. Deze hang wastafelonderkast is 30 cm breed. Deze kastje maakt deel uit een badkamermeubel ensemble en kan gekoppeld worden met een 'Napoli' wastafel, kastkolom, spiegel of wastafelmeubel.

  Vergelijk dit product
  89.40
  149.00
 • Aquazuro wastafelmeubel module 'Napoli' wit 30 cm

  De los kastje 'Napoli' van het merk Aquazuro is in hoogglans witte gekleurd. Deze hang wastafelonderkast is 30 cm breed. Deze kastje maakt deel uit een badkamermeubel ensemble en kan gekoppeld worden met een 'Napoli' wastafel, kastkolom, spiegel of wastafelmeubel.

  Vergelijk dit product
  89.40
  149.00
 • Aquazuro kolomkast 'Napoli' natureel eik 176 cm

  De kolomkast 'Napoli' van het merk Aquazuro beschikt uit 2 Soft-close deuren in naturele eik. De badkamermeubel wordt gemonteerd verkocht. Deze hang half hoge kolomkast is 176 cm hoog. Deze meubel maakt deel uit een badkamermeubel ensemble en kan gekoppeld worden met een 'Napoli' wastafel, wastafelmeubel of spiegel ook in naturele eik.

  Vergelijk dit product
  215.40
  359.00
 • Aquazuro kolomkast 'Napoli' wit 120 cm

  De witte kolomkast 'Napoli' van het merk Aquazuro beschikt uit 2 Soft-close glanzend wit gelakte laden. De badkamermeubel wordt gemonteerd verkocht. Deze hang half hoge kolomkast is 120 cm hoog. Deze meubel maakt deel uit een badkamermeubel ensemble en kan gekoppeld worden met de wastafel 'Napoli' (Ref:5624406) als ook de wastafelmeubel 'Napoli' (Ref:5624469) en de spiegel (Ref:5624431).

  Vergelijk dit product
  149.40
  249.00
 • Aquazuro staand wastafelmeubel 'Napoli' wit 120 cm

  De wastafelmeubel 'Napoli' van het merk Aquazuro beschikt uit 3 Soft-close hoogglans witte gelakte laden. De badkamermeubel wordt gemonteerd verkocht. Deze staand wastafelonderkast is 120 cm breed. Deze wastafelmeubel maakt deel uit een badkamermeubel ensemble en kan gekoppeld worden met een 'Napoli' wastafel, een kastkolom of een spiegel. De poten zijn apart beschikbaar (Ref:5624500).

  Vergelijk dit product
  365.40
  609.00
 • Aquazuro wastafelmeubel 'Napoli' grijze eik 90 cm

  De grijze eik wastafelmeubel 'Napoli' van het merk Aquazuro beschikt uit 3 Soft-close laden. De badkamermeubel wordt gemonteerd verkocht. Deze staand wastafelonderkast is 90 cm breed. Deze wastafelmeubel maakt deel uit een badkamermeubel ensemble en kan gekoppeld worden met een 'Napoli' wastafel als ook een 'Napoli' kastkolom of spiegel.

  Vergelijk dit product
  335.40
  559.00
 • Aquazuro wastafelmeubel 'Napoli' eik 90cm

  De wastafelmeubel 'Napoli' van het merk Aquazuro beschikt uit 3 Soft-close lades in natureel eik. De hangend badkamermeubel wordt gemonteerd verkocht. De badkamermeubel is 90 cm breed. De meubel maakt deel uit een badkamermeubel ensemble en kan gekoppeld worden met de poten ref. 5624500, een 'Napoli' wastafel ref.5624405, een spiegel 5624422 en een kolomkast ook in natureel eik ref. 5624491.

  Vergelijk dit product
  335.40
  559.00

Badkamermeubel kopen? Ontdek ons ruim aanbod badkamermeubels.

De mooiste badkamermeubels voor jouw badkamer
Maak jouw badkamer helemaal zoals jij wilt, met de badkamermeubelen die bij jouw stijl passen. Deze vind je heel eenvoudig online. Niet alleen allerlei soorten van wastafelmeubelen, voor onder de wastafel. Maar ook handige kolomkasten, die weinig ruimte innemen en je heel veel opbergruimte bieden. Of mooie badkamermeubelsets, van een wastafelombouw met spiegel of spiegelkast, voor nog meer opbergruimte. Bij ons vind je het niet alleen in de winkel, maar ook online. Zo kun je onmiddellijk kijken wat het beste bij de sfeer past, die jij in jouw badkamer wilt. En heb je de badkamerkast gevonden die je zoekt? Bestel hem dan ook meteen online! 

Creeër opbergruimte met de juiste badmeubels

Hoe handig is het om alles wat je nodig hebt in de badkamer ook daar te hebben? Nooit meer je handdoek vergeten. Met badmeubels creeër je veel ruimte in je badkamer die je voorheen nog niet had. Bovendien zijn badkamer meubels ideaal om minder mooie spullen weg te werken. Een richel met al je verzorgingsproducten staat minder mooi dan netjes opgeruimd in een badkamer meubel. Heb je een kleine badkamer? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer je de juiste badmeubels koopt. Op ons blog vind je veel inspiratie om je badkamer optimaal te benutten.


Online jouw badkamermeubel bestellen
Maak het jezelf veel gemakkelijker en bestel de spullen die je nodig hebt voor de badkamer gewoon online. Dat scheelt veel moeite en tijd en misschien ook wel geld want online kun je ook nog eens regelmatig hele mooie kortingen en aanbiedingen vinden op badkamerproducten. Wil je ook nog tegels voor in je badkamer? Je kunt de hele klus in 1 keer bestellen. En online kun je ook nog eens regelmatig hele mooie kortingen en aanbiedingen vinden op badkamermeubels.

Badkamermeubels van bekende merken
Weet je al precies wat je nodig hebt? Een stijlvolle wastafel met wastafelmeubel? Heb je een spiegel op het oog, of liever een handige spiegelkast? Misschien heb je al een complete badkamerset gezien, op onze site. Wij hebben allerlei wastafelonderkasten en andere badkameropbergmeubelen van verschillende bekende merken, zoals Martens, Allibert of The Collection. Maar ook van onze eigen merken, zoals Sencys. Zo vind je bij hier online altijd een badkamerkast in je eigen stijl en binnen je eigen budget.