Sluiten

Badkamermeubels

 • Badkamermeubelset 'Nena' 140cm - centraal deel

  De zwevende badkamermeubelset 'Nena' biedt een fijne oplossing voor opbergproblemen in de badkamer. Het bestaat uit drie delen : een 35 cm breed kolomkast, een halve kolomkast en een lavabomeubel met lavaboblad. Een 67 cm lang halogeenlichtlijst met stopcontact en schakelaar laat goed de hoogglans witte afwerking tot zijn recht komen. Een grote spiegel maakt het setje compleet. De lavabokraan is apart verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  649.00
 • Kolomkast 'Queen' eik 140cm

  Deze kolomkast vervolledigt de badkamermeubelserie 'Queen'. De hangend badkamermeubelset 'Queen' biedt een fijne oplossing voor opbergproblemen in uw badkamer. Het bestaat uit drie delen: een wastafelonderkast met 2 verschillende laden, een keramieken wastafel en een grote spiegel die maakt het setje compleet (5644689).

  Vergelijk dit product
  149.00
 • Kolomkast 'Stella' eik 140 cm

  Deze kolomkast 'Stella' komt uit de hangend badkamermeubelset 'Stella'. Deze set bevat een wastafelonderkast met 2 verschillende laden, een keramieken wastafel en een grote spiegel (Ref:5644691). de kolomkast niet inbegrepen in de set is een ideale oplossing om opbergproblemen in uw badkamer te regelen dankzij haar extra ruimcapaciteit.

  Vergelijk dit product
  179.00
 • Kolomkast 'Beach' wit mat 152 cm

  De 'Beach' staand om op te bouwen kolomkast is een mat wit uitgevoerd kast en kent een hoogte van 152 cm. Deze badkamerkast is gemaakt van mélamine en beschikt over een deur met 1 plank voor het onderste vak en een bovenste gedeelte ook uitgevoerd met 1 plank. De kolomkast maakt deel van een série, het kan een schitterend ensemble maken met de badkamermeubel set 'Beach' (Ref. 5644690).

  Vergelijk dit product
  119.00
 • Badkamermeubelset 'Stella' eik 80cm

  De hangend badkamermeubelset 'Stella' biedt een fijne oplossing voor opbergproblemen in uw badkamer. Het bestaat uit drie delen: een wastafelonderkast met 2 verschillende laden, een keramieken wastafel en een grote spiegel die maakt het setje compleet. In totaal heeft het badmeubel een hoogte van 54 cm, een breedte van 81 cm en een diepte van 46,5 cm. Kolomkast 'Stella' apart beschikbaar (Ref:5644694).

  Vergelijk dit product
  349.00
 • Badkamermeubelset 'Beach' wit 80cm

  De 'Beach' staand om op te bouwen meubel set bestaat uit: een mat wit uitgevoerd onderkast van 80 cm breed, een spiegel en een keramische witte wastafel. Deze badkameronderkast is gemaakt van mélamine en beschikt over twee deuren. Deze set maakt deel van een série, het kan een schitterend ensemble maken met de badkamermeubel kolomkast 'Beach' (Ref. 5644692).

  Vergelijk dit product
  219.00
 • Badkamermeubelset 'Queen' eik 81cm

  De hangend badkamermeubelset 'Queen' biedt een fijne oplossing voor opbergproblemen in uw badkamer. Het bestaat uit drie delen: een wastafelonderkast met 2 verschillende laden, een keramieken wastafel en een grote spiegel die maakt het setje compleet. In totaal heeft het badmeubel een hoogte van 48 cm, een breedte van 81 cm en een diepte van 46,7 cm. Kolomkast 'Queen' apart beschikbaar (Ref:5644695).

  Vergelijk dit product
  249.00
 • Badkamerspiegel 'Kompas' 120 cm

  Deze grote badkamer spiegel 'Kompas' van 120 cm breed heeft de vrom van een rechthoek. Ideaal voor een badkamer 2 personen. De spiegel maakt deel uit een badkamermeubel série die uitgerust is uit een meubel met 3 laden, een meubel met 2 laden en 1 poort, steunpoten en een kolomkast.

  Vergelijk dit product
  100.00

Badkamermeubel kopen? Ontdek ons ruim aanbod badkamermeubels.

De mooiste badkamermeubels voor jouw badkamer
Maak jouw badkamer helemaal zoals jij wilt, met de badkamermeubelen die bij jouw stijl passen. Deze vind je heel eenvoudig online. Niet alleen allerlei soorten van wastafelmeubelen, voor onder de wastafel. Maar ook handige kolomkasten, die weinig ruimte innemen en je heel veel opbergruimte bieden. Of mooie badkamermeubelsets, van een wastafelombouw met spiegel of spiegelkast, voor nog meer opbergruimte. Bij ons vind je het niet alleen in de winkel, maar ook online. Zo kun je onmiddellijk kijken wat het beste bij de sfeer past, die jij in jouw badkamer wilt. En heb je de badkamerkast gevonden die je zoekt? Bestel hem dan ook meteen online! 

Creeër opbergruimte met de juiste badmeubels

Hoe handig is het om alles wat je nodig hebt in de badkamer ook daar te hebben? Nooit meer je handdoek vergeten. Met badmeubels creeër je veel ruimte in je badkamer die je voorheen nog niet had. Bovendien zijn badkamer meubels ideaal om minder mooie spullen weg te werken. Een richel met al je verzorgingsproducten staat minder mooi dan netjes opgeruimd in een badkamer meubel. Heb je een kleine badkamer? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer je de juiste badmeubels koopt. Op ons blog vind je veel inspiratie om je badkamer optimaal te benutten.


Online jouw badkamermeubel bestellen
Maak het jezelf veel gemakkelijker en bestel de spullen die je nodig hebt voor de badkamer gewoon online. Dat scheelt veel moeite en tijd en misschien ook wel geld want online kun je ook nog eens regelmatig hele mooie kortingen en aanbiedingen vinden op badkamerproducten. Wil je ook nog tegels voor in je badkamer? Je kunt de hele klus in 1 keer bestellen. En online kun je ook nog eens regelmatig hele mooie kortingen en aanbiedingen vinden op badkamermeubels.

Badkamermeubels van bekende merken
Weet je al precies wat je nodig hebt? Een stijlvolle wastafel met wastafelmeubel? Heb je een spiegel op het oog, of liever een handige spiegelkast? Misschien heb je al een complete badkamerset gezien, op onze site. Wij hebben allerlei wastafelonderkasten en andere badkameropbergmeubelen van verschillende bekende merken, zoals Martens, Allibert of The Collection. Maar ook van onze eigen merken, zoals Sencys. Zo vind je bij hier online altijd een badkamerkast in je eigen stijl en binnen je eigen budget.