Sluiten

Badkamermeubels

 • Badkamermeubelset 'Mistic' zwart 80 cm

  De badkamerhangmeubel 'Mistic' omvat een melamine asgrijze eiken wastafelmeubel met 2 laden met sluiting systeem Soft-Close. De wastafel is 80 cm breed met een diepte van 46,5 cm en een hoogte van 66,5 cm. De wastafelvlak in glanzend wit keramiek is inbegrepen in het packet. Ook inclusief de spiegel met LED-verlichting met een hoogte van 80 cm. In optie is het mogelijk om deze kolomkast bijtevoegen (ref. 5600508). De kraan is niet inbegrepen. Verkocht als zelfbouwpakket.

  Vergelijk dit product
  179.00
  299.00
 • Allibert kolomkast 'Pure' grijs 165 cm

  Deze hangende of staande kolomkast 'Pure' van Allibert wordt gemonteerd verkocht en is voorzien van 2 omkeerbare Soft Close deuren. Met een matte grijze afwerking, de badkamerkast is 165 cm hoog. De Allibert 'Pure' reeks bevat deze kolomkast, een onderkast 'Pure' (Ref. 5607093), een 'Style' wastafel (ref. 5607081) en een LED 'Deli' spiegel (Ref. 5607151).

  Vergelijk dit product
  499.00
  629.00
 • Allibert wastafelonderkast 'Pure' 100 cm

  Deze hangende of staande badkamermeubel 'Pure' van Allibert wordt gemonteerd verkocht en is voorzien van een onderkast met 2 lades Soft Close. Met een matte grijze afwerking, de badkamer kast is 100 cm breed. De Allibert 'Pure' reeks bevat deze onderkast, een kolomkast 'Pure' (Ref. 5607111), een 'Style' wastafel (ref. 5607081) en een LED 'Deli' spiegel (Ref. 5607151).

  Vergelijk dit product
  439.00
  549.00
 • Allibert spiegel 'Deli' LED 100 cm

  Deze 'Deli' spiegel van Allibert met LED-verlichting van 7 W. Klasse 2 IP44 en energieklasse A+ geeft een moderne stijl aan uw badkamer. De Allibert 'Pure' reeks bevat deze 'Deli' spiegel, een 'Style' wastafel (ref. 5607081), een kolomkast 'Pure' (Ref. 5607111) en een 'Pure' onderkast (Ref. 5607093).

  Vergelijk dit product
  224.00
  280.00
 • Allibert wastafel 'Style' 100 cm

  Dit waskomvlak 'Style' van Allibert in polybeton is 100 cm breed. De Allibert 'Pure' reeks bevat deze 'Style' wastafel, een 'Pure' onderkast (ref. 5607093), een kolomkast 'Pure' (Ref. 5607111) en een LED 'Deli' spiegel (Ref. 5607151).

  Vergelijk dit product
  176.00
  220.00
 • Badkamermeubelset 'Nena' 140 cm - centraal deel

  De zwevende badkamermeubelset 'Nena' biedt een fijne oplossing voor opbergproblemen in de badkamer. Het bestaat uit drie delen : een 35 cm breed kolomkast, een halve kolomkast en een lavabomeubel met lavaboblad. Een 67 cm lang halogeenlichtlijst met stopcontact en schakelaar laat goed de hoogglans witte afwerking tot zijn recht komen. Een grote spiegel maakt het setje compleet. De lavabokraan is apart verkrijgbaar.

  Vergelijk dit product
  449.00
 • Allibert badkamermeubelset 'Fast pack' molina es 60 cm

  Deze badkamermeubelset 'Fast Pack' van Allibert bestaat uit 3 delen: een onderkast voorzien met 2 deuren Soft Close, een wastafel in polybeton en een spiegel met LED-verlichting Okra 7 W klasse 2 IP44 energieklasse A+. De Allibert 'Fast Pack' reeks bevat deze onderkast en een kolomkast (Ref. 5617732).

  Vergelijk dit product
  249.00
 • Allibert kolomkast 'Fast pack' molina es 156 cm

  Deze hangende of staande kolomkast 'Fast Pack' van Allibert is voorzien van 1 omkeerbare Soft Close deur. Met een Molina es afwerking, de badkamerkast is 165 cm hoog. De Allibert 'Fast Pack' reeks bevat deze kolomkast en een onderkast met wastafel en LED-spiegel (Ref. 5617738).

  Vergelijk dit product
  169.00

Badkamermeubel kopen? Ontdek ons ruim aanbod badkamermeubels.

De mooiste badkamermeubels voor jouw badkamer
Maak jouw badkamer helemaal zoals jij wilt, met de badkamermeubelen die bij jouw stijl passen. Deze vind je heel eenvoudig online. Niet alleen allerlei soorten van wastafelmeubelen, voor onder de wastafel. Maar ook handige kolomkasten, die weinig ruimte innemen en je heel veel opbergruimte bieden. Of mooie badkamermeubelsets, van een wastafelombouw met spiegel of spiegelkast, voor nog meer opbergruimte. Bij ons vind je het niet alleen in de winkel, maar ook online. Zo kun je onmiddellijk kijken wat het beste bij de sfeer past, die jij in jouw badkamer wilt. En heb je de badkamerkast gevonden die je zoekt? Bestel hem dan ook meteen online! 

Creeër opbergruimte met de juiste badmeubels

Hoe handig is het om alles wat je nodig hebt in de badkamer ook daar te hebben? Nooit meer je handdoek vergeten. Met badmeubels creeër je veel ruimte in je badkamer die je voorheen nog niet had. Bovendien zijn badkamer meubels ideaal om minder mooie spullen weg te werken. Een richel met al je verzorgingsproducten staat minder mooi dan netjes opgeruimd in een badkamer meubel. Heb je een kleine badkamer? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer je de juiste badmeubels koopt. Op ons blog vind je veel inspiratie om je badkamer optimaal te benutten.


Online jouw badkamermeubel bestellen
Maak het jezelf veel gemakkelijker en bestel de spullen die je nodig hebt voor de badkamer gewoon online. Dat scheelt veel moeite en tijd en misschien ook wel geld want online kun je ook nog eens regelmatig hele mooie kortingen en aanbiedingen vinden op badkamerproducten. Wil je ook nog tegels voor in je badkamer? Je kunt de hele klus in 1 keer bestellen. En online kun je ook nog eens regelmatig hele mooie kortingen en aanbiedingen vinden op badkamermeubels.

Badkamermeubels van bekende merken
Weet je al precies wat je nodig hebt? Een stijlvolle wastafel met wastafelmeubel? Heb je een spiegel op het oog, of liever een handige spiegelkast? Misschien heb je al een complete badkamerset gezien, op onze site. Wij hebben allerlei wastafelonderkasten en andere badkameropbergmeubelen van verschillende bekende merken, zoals Martens, Allibert of The Collection. Maar ook van onze eigen merken, zoals Sencys. Zo vind je bij hier online altijd een badkamerkast in je eigen stijl en binnen je eigen budget.