Sluiten

Meubelen

 • Kis hoge kast 'New Jolly'

  Deze kast wordt uw bondgenoot voor het opbergen van uw kleding of andere alledaagse objecten. Dit product is 166 cm hoogte, 68 cm breedte en 39 cm diepte. De 3 schappen zijn in hoogte verstelbaar met blokkeersysteem. Plaats voor hangslot (niet inbegrepen). Maximum gewicht per plank: 15 kg.

  Vergelijk dit product
  44.99
  79.99
 • Kis lage kast 'New Jolly'

  De 'Jolly' lage kast van Kis is ideaal om klein gereedschap in op te slaan, maar ook verfpotten of schoonmaakmiddelen. Deze lage opbergkast is uitgerust met een verstelbare plank. Daarnaast zijn de poten verstelbaar waardoor de kast ook stabiel staat op onregelmatige vloeren.

  Vergelijk dit product
  34.99
  49.99
 • Central Park tafelhoes zwart

  Deze tafelhoes van het merk Central Park beschermt niet alleen je tafel maar kan ook voor decoratieve redenen gebruikt worden. Deze tafelhoes is zwart van kleur en is van elastisch materiaal gemaakt.

  Vergelijk dit product
  18.74
  24.99
 • Linea Bertomani 5 sierhaken inox 38 cm

  De Linea Bertomani 5 sierhaken 'Zilver' is in aluminium kleur. De hanger heeft twee kleine en drie grote haken. Deze is ideaal om uw handdoeken of ander materiaal gemakkelijk bij de hand te hebben.

  Vergelijk dit product
  36.99
 • Linea Bertomani 3 sierhaken inox 22 cm

  De Linea Bertomani 3 sierhaken 'Zilver' is in aluminium kleur. De hanger heeft een kleine en twee grote haken. Deze is ideaal om uw handdoeken of ander materiaal gemakkelijk bij de hand te hebben.

  Vergelijk dit product
  26.99

Meubelen

Meubelen voor elke kamer in huis vind je hier. Diverse soorten tafels, stoelen en kasten. Bekijk, vergelijk en bestel direct jouw meubel online.