Sluiten

Schoonmaken

 • HG groene aanslagreiniger kant & klaar 'Tuin' 5 L

  De HG groene aanslagreiniger gebruiksklaar 'Tuin' 5 L verwijdert de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei, van terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terra cotta potten, grafzerken, etc. Na het aanbrengen is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. Vanzelfsprekend is deze product niet schadelijk voor gras en planten.

  Vergelijk dit product
  5.43
  6.79
 • HG groene aanslagreiniger 'Tuin' 1 L

  De HG groene aanslagreiniger 'Tuin' 1 L verwijdert de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei, van terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terra cotta potten, grafzerken, etc. Na het aanbrengen is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. Vanzelfsprekend is deze product niet schadelijk voor gras en planten.

  Vergelijk dit product
  6.39
  7.99
 • HG groene aanslagreiniger 'Tuin' 5 L

  De HG groene aanslagreiniger 'Tuin' 5 L verwijdert de bekende grauwe groene sluier, of beter gezegd algengroei, van terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terra cotta potten, grafzerken, etc. Na het aanbrengen is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. Vanzelfsprekend is deze product niet schadelijk voor gras en planten.

  Vergelijk dit product
  25.59
  31.99

Schoonmaakartikelen voor het hele huis

Schoonmaken doe je samen met ons. Kies uit een breed assortiment, toegespitst op schoonmaken in alle betekenissen van het woord. Reserveer of bestel meteen online.