Sluiten

Gordijnen

Advies

Soorten ophangsystemen voor je gordijnen.

Meer weten
 • Gordijn 'Chicago' lichtdoorlatend bruin 140 x 250cm

  Het lichtdoorlatend gordijn 'Chicago' staat je toe om je privéleven te beschermen en tegelijkertijd een prachtige raamdecoratie in je woonkamer, bureau of kleedkamer te creëren. Gedaan met de vis à vis van de buren en de nieuwsgierigheid van de mensen. Het weefsel verzwakt het licht, de stralen van de zon dringen nog lichtjes door terwijl de UV-stralen worden gestopt.

  Dankzij de donkere bruine kleur kom jij en je gezin terecht in een veilige en warme binnen omgeving. Het gordijn is 140 cm breed en 250 cm lang. De afmetingen zijn ideaal voor gebruik op een gordijnroede van een groot raam zoals een vensterdeur bijvoorbeeld. De 8 zeer discrete oogjes zijn ingebouwd in het bovenste gedeelte van het textiel. Milieubewust, is de stof volledig gemaakt van gerecycleerd katoen. Dit kant-en-klaar gordijn zal je ramen aankleden met een vleugje moderniteit en verfijning.

  Vergelijk dit product
  16.99
  19.99
 • Decomode gordijn 'Geo' verduisterend beige 140 x 280 cm

  Dit Decomode 'Geo' gordijn is zeker een belangrijk decoratief element voor uw huis. Het zal de privacy van uw gezin beschermen en tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur geven. Dit gordijn beschikt over een 100% Polyester verduisterende stof in de kleur beige. Dit decoratie element zal een trendy chic look aan uw huis geven.

  Vergelijk dit product
  42.49
  49.99
 • Gordijn 'Lips' lichtdoorlatend beige 140 x 260 cm

  Een gordijn is zeker een belangrijk decoratief element in huis. Het dient tot de bescherming van de privacy van het gezin en geeft tegelijkertijd een bijzondere stijl aan uw interieur. Dit 'Lips' gordijn beschikt over een 100% polyester lichtdoorlatende stof in de kleur beige.

  Vergelijk dit product
  25.49
  29.99