Sluiten

Laminaat

 • Decomode laminaatvloer 'Living Valencia' zilvere eik 8 mm

  Het laminaat 'Living Valencia' van het merk Decomode is een vloerbekleding met Belfort zilver eiken decor. Het laminaat heeft een elegant design en een opmerkelijke afwerking. De planken beschikken over V-groeven langst de lengte, wat een natuurlijk parket in massief hout imiteert. Bovendien laat de houtstructuur van de planken u toe de nerven van de stroken aan te voelen, wat het parketaspect van uw laminaat benadrukt. De laminaatvloer wordt gewaardeerd om zijn makkelijk onderhoud en zijn goede weerstand tegen slijtage. Dankzij zijn melamine afwerking kan dit parket ook heel goed aan temperatuurschommelingen weerstaan.

  Vergelijk dit product
  8.99 per m2
  12.99
 • Thys laminaatvloer 'Capri' eik 8 mm

  De laminaatvloer 'Capri' van Thys is te gebruiken voor de slaap- en hobbykamer. Door de vierzijdige V-groef wordt de lengte van het laminaat benadrukt. Het is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen.

  Vergelijk dit product
  15.99 per m2
 • Quick-Step laminaatvloer 'Aquanto' klassieke eik beige 8 mm

  Dit laminaat 'Aquanto' van Quick-Step is een vloer met eiken afwerking en een authentieke voeg. Hij is 138 cm lang, 19cm breed en 8mm dik. Het assortiment Aquanto van Quick-Step is geschikt voor alle ruimtes, ook voor keukens en badkamers, het is een laminaat met de meest natuurlijke look en waterbestendige technologie.

  Vergelijk dit product
  19.99 per m2
 • Quick-Step laminaat 'Aquanto Oak Natural Look' 8 mm

  Laminaat Oak Natural Look van de Aquanto lijn van Quick-Step is te gebruiken voor het gehele huis. Het laminaat is geschikt voor vloerverwarming en is door middel van het kliksysteem eenvoudig te leggen. Het laminaat heeft een V-groef rondom, een slijtklasse van 32 en u krijgt 25 jaar garantie. De plankbreedte bedraagt 19,3 cm en is 8 mm dik. Deze laminaatlijn is verkrijgbaar in 4 verschillende dessins en heeft bijpassende plinten. Door een v-groef aan de lange kant wordt een ruimte wordt optisch verlengd.

  Vergelijk dit product
  19.99 per m2

Laminaat kopen bij Brico / Plan-It

Laminaat in jouw stijl 
Velen onderschatten het belang van de vloer in je huis. Met een mooie laminaatvloer kun je echt de juiste sfeer in je kamer brengen op een subtiele manier. Kies jouw laminaat dus heel zorgvuldig! Dat gaat heel eenvoudig met de enorme keuze die je hebt. Wil je de warmte van een eiken laminaat en de stijl van een v-groef, wit laminaat, zwart laminaat of grijs laminaat of een vigraatmotief? Of is een stoer en modern laminaat met steigerhout meer jouw ding. Je vindt het bij ons, ook online!

Online laminaat kopen
Niet alleen in onze winkels kan je al het laminaat parket bekijken dat we voor jou in de aanbieding hebben. Ook online hebben we alle klikvloeren van Quick-Step netjes voor je op een rijtje staan, met duidelijke beschrijving. Je kan eenvoudig 4 verschillende vloeren met elkaar vergelijken. En niet alleen je laminaat kiezen kun je gemakkelijk online doen. Ook kun je op onze site meteen de vloer bestellen die je wilt hebben. Zo is jouw laminaat kopen pas echt gemakkelijk. En natuurlijk kun je meteen ook je ondervloer mee bestellen. Of de plinten en laminaatsnijder ook onmiddellijk online kopen met je laminaat, op die manier heb je alles om aan je klus te beginnen. 

Laminaat aanbieding
Laminaat kopen is ook nog eens extra voordelig bij ons. Vrijwel elke week vind je in onze winkels en op de website dan ook een goede aanbiedingen op laminaat.

Alles over laminaat leggen
Heb je vragen over welk kliklaminaat met vloerverwarming gecombineerd kan worden? Wil je graag advies over de ondervloer? Of welke plinten bij jouw laminaat horen? Kom naar een van onze winkels. Hier staan onze medewerkers voor je klaar, die echt wat van kliklaminaat weten en ook handige tips voor het leggen van laminaat voor je hebben. Wil je liever gebruik maken van onze klusservice, zodat het laminaat gelegd wordt door een professional? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan.